Het bedrijfsleven in Dedemsvaart en de voetbalsport verbinden

De doelstelling van Businessclub Dedemsvaart is het versterken van de relatie tussen sponsoren en haar vertegenwoordigers. Door het organiseren van boeiende en interessante bijeenkomsten is er een bloeiende en positieve netwerkclub neergezet die de afgelopen jaren sterk is gegroeid!

Historie

In 2018 is op initiatief van SCD’83, SV Dedemsvaart en JVC Dedemsvaart een commissie in het leven geroepen om te onderzoeken op welke wijze het bedrijfsleven uit Dedemsvaart en omstreken het best verbonden kan worden aan het voetbal in Dedemsvaart.

De uitkomsten van dit onderzoek hebben ertoe geleid dat op 16 oktober 2018 Businessclub Dedemsvaart is opgericht. Om de juridische zelfstandigheid te benadrukken, is gekozen voor de oprichting van een stichting.

Leden

Sinds de oprichting van Businessclub Dedemsvaart is het aantal leden exponentieel gestegen. Anno augustus 2020 telt Businessclub Dedemsvaart 105 leden. Opzeggingen van lidmaatschap komen slechts uiterst sporadisch voor, wat voldoende zegt over hoe men zich betrokken voelt binnen deze club.

Dagelijks bestuur

Voorzitter
Thomas Snoeijer
06-37409293 / thomassnoeijer@target.nl

Secretaris
Guido van Zijl
06-51389613 / g.vanzijl@vitalr.nl

Penningmeester
Robert Prinsen
06-23860007 / robertprinsen@hotmail.com

Algemene zaken
Sander Harbers
06-30440115 / s.harbers@concepts.nl

Commissie Businessclub Dedemsvaart

Commercie
Harmen Klinkenberg
Jack Hoogeveen
Harry Borger
René Hendriks
Robin Drent
Jeroen Zwiep
Rutger Postma

Online Strategie, Ontwerp & Ontwikkeling
Leon KostersVrijdagmiddagborrel

Vrijdag 25 maart 2022 om 16:30 Brouwerij Avereest - Langewijk 240
Geel oranje schildGeel oranje schild

Wil jij ook netwerken op hoog niveau?

Word dan lid van Businessclub Dedemsvaart en neem deel aan onze sponsoravonden, netwerkborrels, bedrijfspresentaties en de bekende externe activiteiten.

Lid worden